CÉGÜNKRŐL

  CÉGÜNKRŐL

  Vállalkozásunkat 2003-ban kezdtük Kutasi Imre egyéni vállalkozásaként. Majd 2005-től megalakult családi vállalkozásunk a Kutasi Tüzép Kft. Cégalapítók: Kutasi Imre és Kutasi Imréné. Kezdettől fogva a minőségi szolgáltatásokra törekszünk. Oltott mész gyártással kezdtük működésünket, majd folyamatosan fejlesztettük vállalkozásunkat. Fő tevékenységünk az oltott mész gyártás. Új, modern és hatékony gépekkel rendelkezünk, ami lehetővé teszi a hatékony, környezet és költségkímélő gyártási folyamatokat.

  Előnyünknek tekintjük, hogy kapacitásunk, gépparkunk, lehetővé teszi a vevők folyamatos, pontos, rugalmas, gyors kiszolgálását.

  Saját teherautóink és megbízott fuvarozó cégek szállítják a darabos égetett meszet telephelyünkre, és itt történik a késztermék gyártása. Tároló kapacitásunk 1.200 tonna. Késztermék készletünk 130 tonna naponta. Magyarországi építőanyag kereskedésekbe szállítjuk az oltott meszet az ország egész területén, amit saját gépjárművekkel látunk el.

  Profiljaink közé tartozik az építőanyag kereskedelem is. Főként helyi és környékbeli magánszemélyek és cégek tartoznak a vásárlói körünkbe. Az építkezés minden folyamatában részt vállalunk. A terep előkészítéstől, az építőanyagok helyszínre szállításáig.

  6235 Bócsa III. körzet 32.

  +36 30 292 9196

  +36 78 553 080

  kutasituzep@t-online.hu

  Kapcsolat

  Kutasi Tüzép Kft.

  • Cím: 6235 Bócsa, III. körzet 32.
  • E-mail: kutasituzep@t-online.hu

  • Telefon: +3630/2929196

  • Oldaltérkép

  Hírlevél

  Facebook

  Copyright © 2017 Kutasi Tüzép Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu